no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Kantine og restaurant Tigris

 

Kantina

Kantina er åpen alle skoledager kl. 07:00-14.30.
Her serveres gratis havregrøt til alle elever fra kl. 07.45-08.30.

Kantina har dagens rett hver dag fra kl. 11.30 til 13.00 – som regel varmmat.

Meny

 

Uke 46

Mandag: Kebab i pita
Tirsdag: Bakt potet
Onsdag: Hjemmelaget tomatsuppe
Torsdag: Laksefilet med ovnsbakte poteter og rotgrønnsaker, med salat
Fredag: Pizzabagetter

Uke 47
Mandag: Crispy kyllingburger
Tirsdag: Fish’n chips med remulade
Onsdag: kyllingfilet med ris, salat og bearnaise
Torsdag: Hjemmelaget Rødbetsuppe med rundstykke
Fredag: Pizzabagetter  

Uke 48
Mandag: Hamburger
Tirsdag: Laksefilet med ovnsbakte poteter og rotgrønnsaker, salat
Onsdag: Chili con carne
Torsdag: Grønnsakssuppe med kyllingpølsebiter, flatbrød
Fredag: Pizzabagetter

Glutenfrie og laktosefrie alternativer

Kantine-ansatte smører glutenfrie bagetter på bestilling.
Alle salater og mye av varmmaten er glutenfrie.
Bestillinger på glutenfrie alternativer til lunsj kan gjøres på morgenen dersom det er ønskelig.

Alle bagetter, med unntak av bagelen er laktosefri, osten er også laktosefri.
Flere av salatene er laktosefrie. 
Du finner laktosereduserte melkeprodukter i disken.

Alle allergener er merket på menyen i kantina.

Interne og eksterne matbestillinger

I kantina kan det også bestilles servering i forbindelse med arrangementer på skolen og i Jotron Arena. Interne bestillinger må gjøres innen kl 12.00 dagen i forveien. 

Internt bestillingsskjema ligger på Innsida på siden Verdt å vite. For eksterne bestillinger kan kantina kontaktes på telefon 99 32 32 15.

Restaurant Tigris

Elevene på restaurant- og matfag driver restaurant Tigris og ønsker velkommen med god mat og hyggelig stemning. 

For å booke bord, send en e-post til Marit Øien på marit.k.oien@vestfoldfylke.no. Oppgi navn og hvor mange du ønsker å booke for. 

Jul i Tigris - se meny og tider

Uke 47, 48, 49 og 50
Onsdag kl. 11.30–13.30

Julen 2025 nærmer seg, og som i fjor inviterer vi til et tradisjonelt julebord i restaurant Tigris.
Menyen består av både varme og kalde retter – og dessert.

Pris: Kr 290,-

Velkommen!

Allergeninformasjon:
EG (egg), PN (peanøtter), SE (selleri), BR (bløtdyr), NØ (nøtter), GL (gluten), SO (soya),
LA (laktose), SU (sulfitter), SP (sennep), SK (skalldyr), FI (fisk), LU (lupin), SØ (sesamfrø)

 

 

 

Publisert: 21.04.2020 Oppdatert: 13.11.2025 kl.08:30