no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Kantine og restaurant Tigris

 

Kantina

Kantina er åpen alle skoledager kl. 07:00-14.30.
Her serveres gratis havregrøt til alle elever fra kl. 07.45-08.30.

Kantina har dagens rett hver dag fra kl. 11.30 til 13.00 – som regel varmmat.

Meny
Uke 42

Mandag: Fish’n chips med remulade
Tirsdag: Crispy kyllingburger
Onsdag: Bakt potet
Torsdag: Spinatsuppe med rundstykke
Fredag: Pizzabagetter

Glutenfrie og laktosefrie alternativer

Kantine-ansatte smører glutenfrie bagetter på bestilling.
Alle salater og mye av varmmaten er glutenfrie.
Bestillinger på glutenfrie alternativer til lunsj kan gjøres på morgenen dersom det er ønskelig.

Alle bagetter, med unntak av bagelen er laktosefri, osten er også laktosefri.
Flere av salatene er laktosefrie. 
Du finner laktosereduserte melkeprodukter i disken.

Alle allergener er merket på menyen i kantina.

Interne og eksterne matbestillinger

I kantina kan det også bestilles servering i forbindelse med arrangementer på skolen og i Jotron Arena. Interne bestillinger må gjøres innen kl 12.00 dagen i forveien. 

Internt bestillingsskjema ligger på Innsida på siden Verdt å vite. For eksterne bestillinger kan kantina kontaktes på telefon 99 32 32 15.

Restaurant Tigris

Elevene på restaurant- og matfag driver restaurant Tigris og ønsker velkommen med god mat og hyggelig stemning. 

I uke 42 og 43 holder vi åpent onsdag, og det er mulig å booke bord mellom kl. 11.30 og 13.00.

For å booke bord, send en e-post til Marit Øien på marit.k.oien@vestfoldfylke.no. Oppgi navn og hvor mange du ønsker å booke for. 

Meny restaurant Tigris onsdag i uke 42 og 43

MENY UKE 42

Cheviche av torsk og reker på rødbetvaffel

Fennikel, rødløksperler, ertemajones og Crème Fraîche med gressløk og pepper.
Allergener: ME, SU, GL
Pris: Kr 65,-

Lakseburger

Tomat, salat, hvitløksdressing og båtpoteter med aioli.
Allergener: FK, ME, GL, EG, SU, SP
Pris: Kr 140,-

Lammelår med grønnsaksragu

Smørbakt sellerirot, sprøstekt østerssopp, honning-glaserte gulbeter, grønnkålchips, røkt sellerirotkrem, kremet grønnsakssky med grønnkålolje, linse- og bønnegrateng.
Allergener: SE, ME, SU
Pris: Kr 145,-

Bringebærglasert brunostparfait

Smørstekte eplekuler, nøttekrokan og lun eplelake.
Allergener: ME, GL, EG, NØ (nøtter)
Pris: Kr 55,-

MENY UKE 43

Hjortefilet med pærepuré

Akevittmarinerte sultanas, røkt rømme, syltet rødløk, salat og stekt potet.
Allergener: SU, ME
Pris: Kr 65,-

Pannestekt røye

Agurksalat, rømmesaus og kokte poteter.
Allergener: FK, ME, GL, SU
Pris: Kr 140,-

Hjortegryte med rotgrønnsaker

Stekt sopp, rosenkål, tyttebær, fløtesaus og potetmos.
Allergener: ME, SE
Pris: Kr 150,-

Ostekake med moltegelé

Allergener: GL, ME, NØ
Pris: Kr 60,-

Allergeninformasjon:
EG Egg, PN Peanøtter, SE Selleri, BR Bløtdyr, NØ Nøtter, GL Gluten, SO Soya,
ME Melk, SU Sulfitter, SP Sennep, SK Skalldyr, FK Fisk, LU Lupin, SØ Sesamfrø

 

Velkommen til oss!

 

 

Publisert: 21.04.2020 Oppdatert: 13.10.2025 kl.11:11