Mange muligheter!
Er restaurant- og matfag noe for deg?
Du lærer
- om kosthold, næringsmidler og ernæring
- tilberedning og servering av mat
- behandling av råvarer, mat og drikke
- om mattradisjoner
- om helsefremmende livsstil og hygiene
Du bør være
- praktisk anlagt og ha godt håndlag
- kreativ og nøyaktig
- serviceinnstilt
Du kan bli
- kokk, ernæringskokk eller servitør
- baker eller konditor
- pølsemaker eller kjøttskjærer
- slakter eller ferskvarehandler
- fagarbeider i sjømatproduksjon eller industriell matproduksjon
Se alle yrker og kompetanser
Arbeidssteder
- hotell- eller restaurantnæringen
- sykehus og helseinstitusjoner
- næringsmiddelindustrien
- bakerier, konditorier eller slakterier
- forretninger som selger ferskvarer
Beskrivelsen er hentet fra
vilbli.no
På Holmestrand vgs. tilbys et toårig løp;
Vg1 restaurant- og matfag og vg2 kokk og servitør. Les mer her.
Har du spørsmål om dette studietilbudet, ta kontakt med avdelingsleder for yrkesfag Thor Becker, tlf.: 93024957 eller e-post: thor.becker@vtfk.no.