®

- en båtreise du aldri glemmer


Annonsere

Kontakt

Om

Velkommen til Vestfold

 - fylket hvor alle drømmer om å bo!

FaktaGuide Kommuner Skoler Offentlig Tansport Overnatting Idrettsklubber Museer / Severdigheter Lån og Finans Værmelding

Produkter- og

Tjenester i Vestfold

Aktiviteter og Events

Bank og Forsikring

Bilforhandlere

Bilverksteder

Bobiler

Campingvogner

Boligleverandører

Byggevarer

Båtforhandlere

* Båtopplag

* Båtverksted

Data / Elektro / Tele

Eiendomsmeglere

Entrepenører

* Transporttjenester

Galleri

Hus og Hage

Hytteleverandører

Håndverkere

* Blikkenslagere

* Malere

* Murere

* Snekkere

Interiør og Møbler

Kjøkken og Bad

Kjøpesenter

Media og Reklame

Offentlig Transport

* Buss-Båt-Fly-Taxi

Overnatting

* Hotell og Camping

Ovner og Peiser

* Fyringsolje og Ved

Reisebyrå

Reiseselskap

Shopping

Sikkerhet og Alarmer

Spisesteder

Tjenester

* Advokater

* Barnehager

* Flyttebyrå

* Lån og Finans

* Regnskap

Trening og Helse

VVS

* Inneklima

* Rørleggere

* Varmepumper

 

 

 

Båttransport i Vestfold

 

(Annen transport: Buss - Fly - Taxi)

 

 

 

 

 

 

 

Tønsberg Taxibåt

 

Vi kjører hele året dit du ønsker!

 

 

Røråsveien 85, 3114 Tønsberg * Tlf.: 33 33 44 44 / 90 97 11 19 * Hjemmeside


 

 

 

Ladestasjonen i Jensesund

Mellom Vestre og Mellom Bolærne finner man idylliske Jensesund. Her har det vært bosetning siden 1700 tallet. Man finner rester etter denne bebyggelsen på begge øyene. På Mellom har idealister restaurert to småbruk. Etter mange år med militær bruk ble Bolærne frigitt i 2005. 

På Vestre er det en del bygninger som tidligere var verksteder og lager for forsvaret. Inne i fjellet er det 24.000 m2 med fjellhaller og 3 gjennomgående tuneller. I dag er Vestre et populært utfartsted. Langs ”strandpromenaden” finner vi bebyggelsen hvor de forskjellige aktørene holder til.

Tlf.: 47 38 92 48 * Hjemmeside


 

 

 

Horten Moss - Bastø Fosen

Bastøfergen, forbindelsen mellom Horten - Moss, frakter over 2,5 mill. passasjerer pr. år. Det er tre ferger i sambandet og har avgang hver halve time. Overfarten tar 30 minutter

Rustadbrygga 5, 3187 Horten * Tlf.: 33 03 17 40 * Hjemmeside


 

 

 

Ishavsskuta Berntine

Tematurer, Firmaturer mm. Det er seilsesong fra mai og ut september, i oktober. avtales særskilt via vår booking.  Bestillingsturer med mangfoldige flotte ruter eller reisemål. Jensesundet, Bolærne,  Fulehuk fyr etc. Nytt i år er et nytt bryggeanlegg på Fulehuk fyr som gjør det mulig å legge til dersom været tillater. Kontakt oss. Vi lover deg noen uforglemmelige opplevelser!

Kontakt: Signe Marie Flesland på Tlf.: 920 24 900 * Hjemmeside


 

 

 

Flybåten AS

 

 

Express ØstfoldDriver en kombinasjonsrute med hurtigbåt og busser mellom Tønsberg og Fredrikstad. Reisetid er vel 1 time. Det går gratis buss fra Tønsberg sentrum til Husvik tur/retur som korresponderer med båten. Turen over fjorden tar 25 min og overgang til buss skjer i Engelsviken. 

Buss fra Engelsviken går til Fredrikstad sentrum og til Tollboden som er fergestedet over Glomma til Gamlebyen. Flybåten går også i rute til Østre Bolæren og det er mulig å bruke båten til øyhopping mellom de tre Bolærneøyene. M/S Flybåten er en katamaran hurtigbåt som har flott salong og stort utedekk. Honnør/studenter 25 % rabatt. Sykkel kr. 20,- Se www.flybaten.no for rutetider.

 

Kaien på Husvik, 3124 Tønsberg * Tlf.: 33 34 72 00 * Hjemmeside


 

 

 

Fjord Taxi på Veierland

Taxibil, Ford Transit - 6 personer, kun på Veierland. 22 fot taxi-daycruiser for innaskjærs trafikk Tønsberg-Tjøme. 7 passasjerer. Fjordtaxi Tenvik-Veierland kr. 200 - 300.

Tangen, 3144 Veierland * Tlf.: 33 38 81 34 / 90 56 84 05 * Hjemmeside


 

 

 

M/S "Dronning Blanca"

Rutebåt fra Fiskebryggen i Tønsberg til Østre Bolæren. Overfarten tar ca. 50 minutter. Båten M/S "Dronning Blanca" kan ta opptil 6 sykler, med plassforbehold. Det kan dekkes opp for 75 passasjerer under dekk. Parkeringsavgift på Fiskebryggen er ca kr. 90,- døgnet. MS Dronning Blanca brukes også til charter i Nøtterøy- og Tjømeskjærgården, med servering av mat og drikke.

Småvikvn. 30, 3140 Borgheim * Tlf.: 91 88 63 16 * Hjemmeside

 

 

 

M/S Viksfjord - Charter

Bli med M/S Viksfjord på et opplevelsesrikt cruise langs kysten. Båten kan leies til selskaper, aktiviteter, badeturer, fisketurer med mer og du kan bestille nydelig mat som spises ombord eller på et strandhugg. Det arrangeres også åpne cruise som annonseres på hjemmesiden. Kontakt oss for pristilbud.

Postboks 30, 3251 Larvik * Tlf.: 95 03 57 51 * Hjemmeside


 

 

 

M/S Molly

M/S Molly tilbyr fiske-, charter og firmaturer, sightseeing og fyr safari. Båten frakter i sommersesongen (fra juli til medio august) gjester til Svenner Fyr. Se vår nettside for rutetider.

 

3290 Stavern * Tlf.: 920 64 211 * Hjemmeside


 

 

 

M/S Svenner II

 

M/S Svenner II gir dine gjester en opplevelse det vil bli snakket lenge om! Du kan gi ansatte, kunder eller gjester en minnerik og hyggelig opplevelse i vår utrolig vakre skjærgård. Start planleggingen av årets sommerarrangement allerede nå. Vi åpner båtsesongen medio mai og kjører frem til jul. Vårt kjøkken tilbereder gjerne mat med årstidens beste råvarer, enten det er ferske reker, kreps, grillet cajunmat eller en smakfull bouillabaise. Vi legger alt til rette for din båttur med valg av rute og varighet. Flotte steder for strandhugg og menyforslag. Ta gjerne kontakt med oss.

Stathelleveien 35 • 3970 Langesund • Tlf.: 35 97 81 62 * Hjemmeside

 


 

 

 

 

 

 

 Husfliden Tønsberg- startstedet for din drømmeferie


Bruk pengene riktig

- SHOP billig!

 

 

 


AltomLondon.no


 

- alt om Vestfold !  ©

 

ØkonomiGuiden.no

- din hjelp til god økonomi