®

- en båtreise du aldri glemmer

Annonsere

Velkommen til Vestfold

- fylket hvor alle drømmer om å bo!

FaktaGuide Kommuner Skoler Offentlig Tansport Overnatting Idrettsklubber Museer / Severdigheter Lån og Finans Værmelding

Produkter- og

(Larvik kommune forside)

Galleri

Roald Amundsen

Portrett av polfareren Roald Amundsen. Dette er et unikt og originalt kunstverk som er datert 1908. Det er en kulltegning i brunaktig farge som fremstiller Amundsen i dress og slips. Signert av kunstneren / portrettøren, og det har en tilleggssignatur/påskrift som kan være Amundsen's egen, men dette er noe usikkert. Størrelsen på portrettet er: H 100 x B 70 cm. Portrettet er ikke taksert av eksperter, men det er vurdert av kjenneretil budprisen. Bud over 95.000.- vil bli vurdert. (Beklager uskarpt foto).

Kontakt selger

Sjøhistorisk Magasin, Fredriksvern Verft

MUSEUM

Her vises "En vandring i vår maritime historie". Det er en spennende blanding av galleri og museum - opplevelsesrom og fordypningsted, med gjenstander fra Blücher, mynter fra Rundeskatten, Berserk i isen og Titanic. Galeiskur 12 er fra 1765 og i en unik, ramsalt atmosfære kan du få en stormfull opplevelse uten en gang å bli våt på bena. Eliasbutikk og Eliasutstilling som er spennende for barna. Hele hjemmehavna til redningsskøyta Elias er her. Lunvik er en stor modell med landskap og hus, båter og sjøboder. Egner seg godt til fordrink i forbindelse med f.eks. bryllup og fødselsdager o.l Ta kontakt!

Galeiskur 12, Fredriksvern Verft, Stavern * Tlf.: 45 24 43 07 * Hjemmeside

Severdig

Severdigheter

Tollerodden - Larvik

Tollerodden er et fint sted for rekreasjon og avslapping. I denne fine parken hvor det er bademuligheter for både små og store i saltvannsbassenget og mange unike overnattingsstedene, kan man bare nyte livet.

For at du skal få best mulig info. om dette stedet kan du se på disse linkene: Tallerodden - Wikipedia.

Husfliden Tønsberg

- startstedet for din drømmeferie

Bruk pengene riktig

- SHOP billig!