®

- en båtreise du aldri glemmer


Annonsere

Kontakt

Om

Velkommen til Vestfold

 - fylket hvor alle drømmer om å bo!

FaktaGuide Kommuner Skoler Offentlig Tansport Overnatting Idrettsklubber Museer / Severdigheter Lån og Finans Værmelding

Produkter- og

Tjenester i Vestfold

Aktiviteter og Events

Bank og Forsikring

Bilforhandlere

Bilverksteder

Bobiler

Campingvogner

Boligleverandører

Byggevarer

Båtforhandlere

* Båtopplag

* Båtverksted

Data / Elektro / Tele

Eiendomsmeglere

Entrepenører

* Transporttjenester

Galleri

Hus og Hage

Hytteleverandører

Håndverkere

* Blikkenslagere

* Malere

* Murere

* Snekkere

Interiør og Møbler

Kjøkken og Bad

Kjøpesenter

Media og Reklame

Offentlig Transport

* Buss-Båt-Fly-Taxi

Overnatting

* Hotell og Camping

Ovner og Peiser

* Fyringsolje og Ved

Reisebyrå

Reiseselskap

Shopping

Sikkerhet og Alarmer

Spisesteder

Tjenester

* Advokater

* Barnehager

* Flyttebyrå

* Lån og Finans

* Regnskap

Trening og Helse

VVS

* Inneklima

* Rørleggere

* Varmepumper

 


(Horten kommune forside)

 

 

 

 

 

 

 

Aktiviteter

Aktiviteter

 

 

Dykking

Løvøya er et populært dykkemål og Sundet mellom Løvøya og Mellomøya byr på spennende og variert dykking, samtidig som det også er en populær fiskeplass. Her er det undervannsfjell, overheng og et utrolig fint og fargerikt undervannsliv.


 

 

 

Fiskeplasser i Horten

I Horten kommune er det mange fine fiskeplasser både fra land og båt. Ved henvendelse til turistkontoret i byen kan du få en oversikt over de fiskeplassene som anbefales, og hva slags fisk du kan fange.

 

 

  Turistkontoret, Tollbugata 1a, 3187 Horten * Tlf.: 33 03 17 08


 

 

 

Sykkelutleie

Kilde: Teknisk museum

Har du lyst til å utforske byen med sykkel kan du leie en på turistkontoret. Her er det sykler for både voksne og barn.

 

 

  Turistkontoret, Tollbugata 1a, 3187 Horten * Tlf.: 33 03 17 08


 

 

 

Vi er en gjeng gammelbilentusiaster på over 100 medlemmer med interesse for eller eiere av  veterankjøretøy 30 år eller eldre.  Kjøretøyene til medlemmene spenner fra 1912 og opp til 1980. Alt fra gamle klenodier, sportsbiler, store amerikanere og motorsykler.  Alle veterankjøretøy er velkommen - uansett merke eller modell. Vi holder til på Gamle Borre Stasjon. Videre har vi faste tirsdagstreff kl. 18:00.  De som har interesse og mulighet kan møte opp til bilprat, kaffe og noe å bite i.

 Kirkebakken 1C, 3184 Horten * Tlf.: 95 70 66 77 * Hjemmeside


 

 

 

Ut på tur aldri sur!

Horten og Omegn Turistforening har i smarbeid med Borre Historielag utarbeidet 19 forskjellige historiske turstier i kommune. Kart og forklaring med avmerkede historiske steder, aktuelle severdigheter og attraksjoner kan du få på Turistkontoret.

 

Tollbugata 1a, 3191 * Tlf.: 33 03 17 08 * Hjemmeside


 

 

 

Vestfold Bowling og Lazerworld

Her er det moro for alle uansett alder, med en 12 baners moderne bowlinghall, biljard og spilleautomater og mye mer. En sikker vinner til firmafester - bursdagsfester - utdrikningslag.

 

Borreveien 42, 3186 Horten * Tlf.: 33 04 00 70 * Hjemmeside


 

 

 

Badeplasser i Horten

 

 

 

 

 

På Karljohansvern ligger Vollane stranda, bak Horten kirke. Her er det kiosk, toalettanlegg og store gressområder. Litt lenger sør er Tivolistranda hvor det er sandstrand. Møringa ligger litt lenger inn på Karljohansvern. Dette er en "perle" av en strand. Her er det en fin langgrunn sandstrand som passer ypperlig for barn og barnefamilier. Løvøya har fasiliteter som kiosk, restaurant, toalettanlegg, lekeplass, camping, båthavn samt flere forskjellige badeplasser både på nord og sørsiden av øya. Åsgårdstrand Badepark er en perle av strand med alle fasiliteter like ved. Her finnes også en sandvolleyballbane, toalettanlegg, kiosk og båthavn.

Badesteder for rullestolbrukere

Badeparken i Åsgårdstrand og Løvøya har rampe. Tivolistranda på Karljohansvern har trematte lagt over sanden, slik at det er fremkommelig ned til vannet for rullestolbrukere og bevegelseshemmede.


Rørestrand er en stor fin strand og et et populært sted for kitere og surfere på grunn av de fine vær- og vindforholdene. Her er det en stor gresslette, camping, toalettanlegg, og båthavn. Avkjøring ved Granly skole fra Borreveien.


Borrestranda ligger på Borre like etter Borre kirke på veien mot Tønsberg. Her er det en fin langgrunn sandstrand og gresslette. På områder er det også kiosk, camping, båthavn og toalettanlegg.


Reverompa ligger på på det som heter Bekkajordet. Dette er en liten men koselig strand med fjellknauser og steinbunn, og noe sandstrand. Her er det stupebrett.


Batteritangen ligger litt nord for Fyllinga båthavn. Dette er en liten men ok strand som har med fine omgivelser.


I Hortenskogen ligger et riktig fint og usjenert badested. Denne heter "Det grønne badehuset", selv om ikke huset lenger eksisterer.


Ytterligere informajon om badeplasser i kommunen får du på turistkontoret.


 

 

 

Bergli Naturformidling

Her arrangeres padlekurs, fjellklatring, naturfotokurs både weekend og kvelder. Kontakt oss.

 

Vikveien 280, 3180 Nykirke * Tlf.: 33 07 84 24 * Hjemmeside

 

 

 

 

 

 

 

Events

Events

 

 

Vi er en gjeng gammelbilentusiaster på over 100 medlemmer med interesse for eller eiere av  veterankjøretøy 30 år eller eldre.  Kjøretøyene til medlemmene spenner fra 1912 og opp til 1980. Alt fra gamle klenodier, sportsbiler, store amerikanere og motorsykler.  Alle veterankjøretøy er velkommen - uansett merke eller modell. Vi holder til på Gamle Borre Stasjon. Videre har vi faste tirsdagstreff kl. 18:00.  De som har interesse og mulighet kan møte opp til bilprat, kaffe og noe å bite i.

 Kirkebakken 1C, 3184 Horten * Tlf.: 95 70 66 77 * Hjemmeside


 

 

 

Bakkenteigen kulturhus ligger i tilknytning til Høgskolen i Vestfold. I kulturhuset finnes en storsal med 450 sitteplasser. Her kan du oppleve det beste innenfor musikk og scenekunst, både nasjonale og internasjonale artister. Salen leies også ut til eksterne brukere, bl.a. lokale kor, korps og teatergrupper som arrangerer sine konserter og forestillinger her. Salen er også velegnet til møter, foredrag m.m.

Raveien 197, 3184 Borre * Tlf.: 97 55 01 16 * Hjemmeside


 

HUMK er et janitsjarkorps med aspiranter/medlemmer fra 15 år og oppover. Vi marsjerer og spiller konserter. Vi har øvelse, hver tirsdag på Holtan ungdomskole. fra kl. 1830 til ca. 2130. Vi synes selv vi har et meget godt miljø, og vil gjøre det ytterste for at alle skal trives. Alt skal gjøres for et godt miljø.

Hortens Ungdomsmusikkorps, Postboks 238, 3192 Horten * Hjemmeside

 


 


Husfliden Tønsberg
- startstedet for din drømmeferie


Bruk pengene riktig

- SHOP billig!

 


AltomLondon.no- alt om Vestfold !  ©

 

ØkonomiGuiden.no

- din hjelp til god økonomi