®

- en båtreise du aldri glemmer


Annonsere

Kontakt

Om

Velkommen til Vestfold

 - fylket hvor alle drømmer om å bo!

FaktaGuide Kommuner Skoler Offentlig Tansport Overnatting Idrettsklubber Museer / Severdigheter Lån og Finans Værmelding

Produkter- og

Tjenester i Vestfold

Aktiviteter og Events

Bank og Forsikring

Bilforhandlere

Bilverksteder

Bobiler

Campingvogner

Boligleverandører

Byggevarer

Båtforhandlere

* Båtopplag

* Båtverksted

Data / Elektro / Tele

Eiendomsmeglere

Entrepenører

* Transporttjenester

Galleri

Hus og Hage

Hytteleverandører

Håndverkere

* Blikkenslagere

* Malere

* Murere

* Snekkere

Interiør og Møbler

Kjøkken og Bad

Kjøpesenter

Media og Reklame

Offentlig Transport

* Buss-Båt-Fly-Taxi

Overnatting

* Hotell og Camping

Ovner og Peiser

* Fyringsolje og Ved

Reisebyrå

Reiseselskap

Shopping

Sikkerhet og Alarmer

Spisesteder

Tjenester

* Advokater

* Barnehager

* Flyttebyrå

* Lån og Finans

* Regnskap

Trening og Helse

VVS

* Inneklima

* Rørleggere

* Varmepumper

 


Overnatting

(Tønsberg kommune forside)

 

Enten du ser etter hotell, camping, vandrerhjem eller hytter så finner du det i Tønsberg.

Nedenfor er en oversikt med overnattingsmuligheter

 


 

Hotell

Hotell

 

 

Hotellet ligger kun 10 minutters gange fra Tønsberg sentrum på Nøtterøysiden av Tønsberg, ved Tønsbergs nye bydel Kaldnes. En ny gangbru over Kanalen gjør at du kjapt kan spasere til Tønsberg Brygge og videre opp i Tønsberg sentrum. Active Cabin Hotel ligger i hjertet av Østlandet, kun 1 times kjøring fra Oslo og kun 2 times kjøring fra halve Norges befolkning! 

Stalsbergveien 5, 3128 Nøtterøy (v/Tønsberg) * Tlf.: 33 34 59 10 * Hjemmeside


 

 

 

Hvasser Motell

Hvasser Motell består av 19 hytter og leiligheter, som ligger i en koselig hage i Sandøsund loshavn på Hvasser, en liten øy i Tjøme kommune, 25 km sør fra Norges eldste by Tønsberg.

 

Hvasserveien 230, 3148 Hvasser * Tlf.: 33 39 30 01 * Hjemmeside


 

 

 

Velkommen til Quality Hotel Tønsberg!

Luksus og tradisjon i Norges eldste by. Velkommen til hjertet av Vestfold og den lille, store havnebyen Tønsberg. Det sentralt beliggende konferansehotellet skaper dynamikk i omgivelsene med sin skuteformede baug som strekker seg ut mot sjøen. 

Bakenfor baugen er miljøet lett og hyggelig. Ansatte navigerer enkelt mellom daglige gjøremål og sørger for gjestenes trivsel med stø kurs. Ombord finnes både restauranter og bar, samt en relaxavdeling med utendørs svømmebasseng på taket - det hele med gjennomgående høy kvalitet.

Ollebukta 3, 3126 Tønsberg * Tlf.: 33 00 41 00 * Hjemmeside


 

 

 

RICA Havna Hotell

Med sin idylliske beliggenhet helt nede i vannkanten innbyr Rica Havna Hotel til ferie og fritidsopphold, så vel som kurs og konferanser. På Rica Havna Hotel kan man overnatte i nyrenoverte rom, i flotte nye leiligheter og eksklusive suiter eller i egen båt på gjestebrygga. 

Hotellet er omgitt av flott natur med innbydende muligheter for friluftsliv og rekreasjon både til lands og til vanns, sommer, høst, vinter og vår. Ved Rica Havna Hotel får man roen og kan senke skuldrene i vakre og inspirerende omgivelser. 
Rica Havna Hotel har nylig gjennomgått en totalrenovering og fremstår nå i en helt ny drakt med delikate rom, leiligheter og suiter, en moderne skjærgårdsrestaurant og oppgraderte utearealer.

Havnaveien 50, 3145 Tjøme * Tlf.: 33 30 30 00 * Hjemmeside


 

 

 

Thon Hotel Brygga

Thon Hotel Brygga har perfekt beliggenhet på Brygga, midt i hjertet av Tønsberg. La oss skape den beste rammen rundt ditt opphold i Tønsberg. Rommene er smakfullt og elegant innredet, med våre gjesters trivsel og velvære for øyet. 

De fleste romme er røkfrie med parkett, alle har kabel TV med hotellkino og internett, minibar og buksepresse med strykejern. For det aller beste av komfort, kan vi anbefale en suite med sjøutsikt. 69 rom, herav 3 suiter og 2 rom for funksjonshemmede.

Nedre Langgate 40, 3126 Tønsberg * Tlf.: 33 34 49 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

 

 

 

Camping

Camping

 

 

Bobil parkering i Tønsberg

På følgende steder i Tønsberger de mulig å parkere bobiler i eller i nærheten av sentrum:

Gunnarsbø: Storgaten 2, syd for sentrum. Plassen liggerved R-308 ved siden av ICA-Maxi. Parkometer og parkering i kombinasjon med personbiler. Ca 300m. til sentrum.

Korten: Grusplass ved R-308 ved Tønsberg Maritime Skole. Innkjøring ved Shell-stasjonen. Ca 800m. til sentrum.

Messa: Grusplass ved R-19 ved Tønsberg Stadion/Messeområdet, ca 1500m. til sentrum. Tømmestasjon og vannfylling: Korten ved Shellstasjonen.


 

 

 

Furustrand har en unik beliggenhet på en egen odde med 400 meter strandlinje ved Ringshaugstranden ca 5 km utenfor Tønsberg. Med eget saga-anlegg, borgtårn, hytter og villavogner har vi et allsidig og spennende helårs-overnattingstilbud i Tønsberg. 

Vi tar også i mot gjester som kommer med egen vogn eller telt. På Furustrand har vi egen badestrand, amfi for utendørsteater og konsertopplevelser, "mini"-kiosk i resepsjonen, restaurant med bar og alle tilhørende rettigheter. I umiddelbar nærhet har du alt som sommerbyen Tønsberg kan tilby av shopping, attraksjoner og kulturbegivenheter!

Tareveien 11, 3166 Tolvsrød * Tlf.: 33 32 44 03 * Hjemmeside


 

 

 

Skallevold Camping

Velkommen til campingplassen ved sjøen!

Skallevold camping er en idyllisk campingplass utenfor Tønsberg med stranden som nærmeste nabo. Hos oss kan du og din familie slappe av og få en velfortjent sommerferie. Vi har rustet opp plassen og gjort store forandringer for at du som feriegjest skal trives hos oss. Internett tilgang er nå mulig for våre gjester.

Skallevoldveien 30, 3150 Tolvsrød * Tlf.: 99 25 77 76 * Hjemmeside


 

 

 

Oslofjord Convention Center, i hjertet av Vestfold, er stedet når mange skal møtes. Senteret har Norges største intime konsertsal og de beste konferansefasiliteter. Her arrangeres konferanser, kongresser, events, konserter, jubileer og sportsarrangementer gjennom hele året. Få steder kan konkurrere med Oslofjord Convention Center som disponerer 700 leiligheter med totalt 6000 senger på selve konferanseområdet. 

Leilighetene er moderne og lyse, og fullt innredet med stue, soveplass, kjøkken og bad. Alle leiligheter har Internett-tilgang og IP-TV gjør det mulig å følge det som skjer i salen fra TV-skjermen i leiligheten. Alle leiligheter er røykfrie men vi har likevel gleden av å tilby hyggelige terrasser eller uteplasser. Oslofjord kan tilby hotellovernatting ved alle lukkede arrangement, events eller konferanser. Våre fleksible hotellfasiliteter kan takle de fleste utfordringer og behov, fra mindre konferanser til store internasjonale kongresser. Ved åpne arrangement vil eventuelt hotelltilbud spesifiseres i forbindelse med det aktuelle arrangement.

Brunstadveien 77, 3159 Melsomvik * Tlf.: 33 00 20 00 * Hjemmeside


 

 

 

Tønsberg Vandrerhjem

Tønsberg Vandrerhjem er familiedrevet med sentral beliggenhet på historisk grunn under Slottsfjellet. 23 rom hvorav 8 med dusj/wc, TV og gratis trådløst nettverk. Meget godt egnet for barnefamilier, turister, idretts samlinger, yrkesreisende og studieopphold. Hyggelig atmosfære i rusfritt miljø. 

Gratis parkering. Vandrerhjemmet ligger kun 20 minutter fra Sandefjord lufthavn Torp og gangavstand til jernbane og buss. Tønsberg er en av Norges mest populære sommerbyer og sesongen strekker seg fra tidlig om våren til sent på høsten. Her er det yrende liv på bryggen, flere museum, gallerier, konserter, utstillinger og hyggelige kafeer. Nydelig skjærgård og badestrender i nærheten.   N 59.27286°     E 10.40560°

Dronning Blancas gate 22, 3111 Tønsberg * Tlf.: 33 31 21 75 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

Aarholt-tunet Gjestegård og Leirskole tar imot grupper til program, overnatting og servering av mat. I tillegg er det faste arrangement som; familier på bondegårdsferie om sommeren, leirskole vår og høst og par på samlivskurs i vinterhalvåret. Alle besøk gjøres etter avtale.

Årholtveien 80, 3160 Stokke * Tlf.: 33 33 90 96 * Hjemmeside


 

 

 

Tønsberg gjestehavn

Velkommen til Tønsberg gjestehavn!

Norges største gjestehavn ønsker deg velkommen til båtsesongen. Båtgjestene er hjertelig velkommen til å vesøke vårt moderne servicebygg og bryggeanlegget. Så alt ligger til rette for en flott sommersesong i Tønsberg. Ønsker du et rolig og avslappet 

havneopphold med familien, har vi alt du trenger. For deg som ønsker å slå ut håret er det bare å rusle bortover til, eller fortøye ved, Sjøbodbryggene øst i havnen. Her ligger den andre delen av gjestehavnen med kafeer, restauranter, nattklubber og revyer.

Tønsberg Brygge, 3126 Tønsberg * Tlf.: 33 35 45 00 * Hjemmeside

 


 

 

 


Husfliden Tønsberg
- startstedet for din drømmeferie


Bruk pengene riktig

- SHOP billig!

 


AltomLondon.no- alt om Vestfold !  ©

 

ØkonomiGuiden.no

- din hjelp til god økonomi