®

- en båtreise du aldri glemmer


Annonsere

Kontakt

Om

Velkommen til Vestfold

 - fylket hvor alle drømmer om å bo!

FaktaGuide Kommuner Skoler Offentlig Tansport Overnatting Idrettsklubber Museer / Severdigheter Lån og Finans Værmelding

Produkter- og

Tjenester i Vestfold

Aktiviteter og Events

Bank og Forsikring

Bilforhandlere

Bilverksteder

Bobiler

Campingvogner

Boligleverandører

Byggevarer

Båtforhandlere

* Båtopplag

* Båtverksted

Data / Elektro / Tele

Eiendomsmeglere

Entrepenører

* Transporttjenester

Galleri

Hus og Hage

Hytteleverandører

Håndverkere

* Blikkenslagere

* Malere

* Murere

* Snekkere

Interiør og Møbler

Kjøkken og Bad

Kjøpesenter

Media og Reklame

Offentlig Transport

* Buss-Båt-Fly-Taxi

Overnatting

* Hotell og Camping

Ovner og Peiser

* Fyringsolje og Ved

Reisebyrå

Reiseselskap

Shopping

Sikkerhet og Alarmer

Spisesteder

Tjenester

* Advokater

* Barnehager

* Flyttebyrå

* Lån og Finans

* Regnskap

Trening og Helse

VVS

* Inneklima

* Rørleggere

* Varmepumper

 


Aktiviteter og Events

(Tønsberg kommune forside)

 

Tønsberg kan tilby mange innendørs og utendørs aktiviteter hele året. Foruten mange mil med kyst og skogstier, har Tønsberg også noen skiløyper, og det er kort vei til alpinanlegg. Tønsberg et bra utgangspunkt for å starte en friluftstur. Her er det både golf, minigolf, klatring, fisking, båtsafari, charterturer, bading og lekeland og mue mer.


 

 

 

Aktiviteter

 

 

M/S "Klipperfjord"

Skjærgårdsturer for firma og private arrangementer. M/S Klipperfjord  brukes hovedsakelig til forskjellige charterturer, der vi tar turen rundt i den særdeles vakre skjærgården utenfor Tønsberg. Området rundt Bolærne, Nøtterøy og Tjøme fortjener mange superlativer og lett tilgjengelig for Klipperfjord. Vi serverer mat og drikke til våre gjester som er av de beste råvarer. Båten egner seg veldig bra til kurs og konferanser. Vi har et godt musikk og taleanlegg.

Andebuveien 65 A, 3170 Sem * Tlf.: 33 33 25 51 / 90 98 17 76 * Hjemmeside


 

 

 

Lefdals Rideskole

Vi har ridekurs for: Nybeg. ponni fra 4 år, Nybeg. voksne, Nybeg. sprang, ponni og hest, Dressur hest og ponni og mye, mye mer. Velkommen! Det er på Lefdals Rideskole det skjer! En av de største rideskolene på østlandet. Ridning er for alle!

Langemyrveien 31, 3157 Barkåker * Tlf.: 33 38 07 74 * Hjemmeside


 

 

 

Tønsberg Salsaklubb

Tønsberg Salsaklubb er et levende miljø med en visjon om å skape et varmt og inkluderende dansemiljø med latinodans som felles arena. Her deles opplevelsen av flott musikk, deilige rytmer og spennende mennesker. Kontakt oss eller se vår hjemmeside for informasjon.

 

3110 Tønsberg * Tlf.: 93 21 53 20 * Hjemmeside


 

 

Active Familiesenter

Ha det gøy i ferien!

Hos oss er det badebasseng, badstue, barnepass, boblebad, lekerom, parkeringsplass, plaskebasseng, solarium, treningssenter, vannsklie

 

Se også: Active Cabin Hotel

Stalsbergveien 7, Ramdal, 3115 Tønsberg * Tlf.: 33 34 59 00 * Hjemmeside


 

 

 

Jungelby Lekeland

Vi ønsker deg velkommen til fylkets største og kuleste innendørs familieopplevelssenter. Her er det 1500 kvadratmeter med flotte opplevelser. Vi har bl.a. et kjempestort klatre og krype slott, heftig Bungy trampoline for store & små, mega luftsklie, jungeltråbilbane med morsomme og spesielle tråbiler og mye, mye mer.

Fjordgaten 7, 3104 Tønsberg * Tlf.: 33 31 35 80 * Hjemmeside


 

 

 

Vi gjennomfører kurs i fallskjermhopping samt tandemhopp på Jarlsberg flyplass like utenfor Tønsberg.

For mer informasjon se vår hjemmeside. 

Åshaugveien 117, 3170 Sem * Tlf.: 92 29 37 35 * Hjemmeside


 

 

 

Badeplasser i Tønsberg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karlsvikodden


Karlsvika

Gressletter, noe sandstrand. Molo og badeflåte. WC.


Skallevoldstranda

Sandstrand, gressletter og furuskog. Molo med badestige. Lekeplass. Kiosk. WC.


Ringshaugstranda

Langgrunn, stor sandstrand, gressletter. Molo med badestige. Badeflåte. Volleyballnett. Kiosk. WC.


Furustrand

Lang naturstrand.


Feskjær

Langgrunt, steinet. Gresslette. Utedo.


Fiskeriet, Husøy.

Stupebrett. Liten sandstrand. Svaberg.


Klopp

Liten sandstrandWC.


Smørberg.

Gresslette. Badebrygge med stige. Utedo.


Sjøbadet Smørberg


Sandodden

Nord på Husøy


Nebba

Sørvest på Husøy


 

Tilpasset funksjonshemmede

Vallø Småbåthavn har rullestolrampe, med et lite kommunalt friområde like ved. Denne var tidligere plassert på Ringshaug

 

Ytterligere informajon om badeplassene kan du få ved henvendelse til kommunen.


 

 

 

 

 

 

 

 

Byskogen og Greveskogen

Dette er et fint tursti område som er godt egnet for både gående og syklister. Området er tilrettelagy både for rullestoler og barnevogner nesten alle steder. Rakkås natursti og ørretdammene er populære. Området ligger bare 15 minutters gange fra Tønsberg sentrum. Her er det også friidrettspark, skøytebane/hall og lysløype.


 

 

 

Essoskogen

Turstier, natursti, rullestenstrand og gressletter. Det er en god sikkerhetssone for Esso raffineriet, og selvfølgelig et røykeforbud i hele skogsområdet.

 


 

 

 

Fulehuk fyr

Fulehuk fyr ble tent så tidlig som i 1821 på Fulehukskjærene, og her ble det for første gang tatt i bruk det som kalles for reflektorlamper. En tåkeklokke ble montert 1841, men ble senere erstattet av det man kaller for en tæketrompet i 1910. Driften av fyret opphørte 1989 da nytt fyr ble satt opp på Hollenderbåen midtfjords. Navnet på relaterer seg til de farlige farvann med de mange små holmer og skjær som ligger i den sørlige retning sett fra Østre Bolæren. Fyrtårnet rager nesten atten meter over havflaten, og blinker i dag permanent hvert minutt.


 

 

 

 

Gullkronene naturreservat

Gullkronene naturreservat er et område på hele 275 dekar, og ble opprettet i begynnelsen av åtti-tallet. Gullkronene er en del av Jarlsberg Hovedgårds eiendom. Her er det edelløvskoger med varmekjære løvtrær og et rikt plante- og dyreliv. Natur- og kultursti.


 

 

 

Ilene naturreservat

Ilene naturreservat ble opprettet 1981, og er et såkalt "Ramsarområde" på hele 905 dekar. Våtmarksområdet er definert med en stor verneverdi og har stor betydning som hvile og spiseområde under vår- og høsttrekket. Det er observert så mange som 236 ulike fuglearter og av disse kan eksempelvis nevnes - våtmarksfugler som ender, gjess, svaner, vadere og viper. I østtrekket kan man i tillegg observcere både hegre og diverse rovfugler.


 

 

 

 

Skjærgården i Tønsberg

Den vakre skjærgården i vestfold kommunene har nesten syv hundre små og store øyer, holmer og skjær, og mange av disse er tilrettelagt med toaletter, søppelstativer, bolter og ilandstigningsbrygger. Kommunene har i fellesskap etablert en skjærgårdstjeneste som yter service til båtfolket.


 

 

 

Verdens Ende - Tjøme

De fleste har ganske sikkert hørt om Verdens Ende. Dette er et naturskjønt friluftsområde som ligger helr sør på Tjøme. Her er det en utrolig fin og storslagen utsikt mot Skagerak, det er fine bade- og fiskemuligheter fra blankskurte svaberg og holmer. Tidlig på nitten-hundre-tallet var dette området mest kjent som utkikkspost for loser på jakt etter oppdrag. Her er det en stor molo fra fastlandet ut mot holmene som danner et godt beskyttet havnebasseng.


 

 

 

Tønsberg Svømmehall

Vi tilby deg et trivelig opphold hos oss, med to bassenger på 25 m som holder henholdsvis 29º og 30º. Vi har badeleker for store og små barn og et velutstyrt trimrom for de voksne. På damebadet (onsdager) har vi vannaerobic. For deg som ønsker å hoppe og stupe kan vi tilby 1 - 3 og 6 m stupetårn. Nedre basseng har tre baner for svømming. Ønsker du å friske opp brunfargen, kan du benytte deg av en av våre solarier. Vi i betjeningen ser frem til å få deg som gjest, og vi skal gjøre det vi kan for at du skal trives hos oss. Velkommen.

Wilhelm Wilhelmsens vei 1, 3112 Tønsberg * Tlf.: 33 35 48 00 * Hjemmeside


 

 

Tønsberg Stadion Kunstisbane

 

400 m kunstfrossen isbane. Åpent 24. nov. - 1. mars. Utleie av skøyter lørdag og søndag kl. 11:00-17:00. Skøyter kr. 50,-. Sliping kr. 50,-. Lengre åpningstid i vinterferien: Onsdag og torsdag kl. 10:00-17:00 og 20:00-22:00 Fredag, lørdag og søndag kl. 10:00-22:00

Stenmalveien, 3110 Tønsberg * Tlf.: 33 34 80 00


 

 

 

Tønsberg Ishall

 

Tønsberg Ishall, ca. 1.800 m² isflate. Avdelt for kølle og puck. Hjelm påbudt. Gratis adgang. Åpent sept. til påske. Enkelte lørdager og søndager endres tidene for åpen hall pga ishockeykamper eller kunstløpskonkurranser. Ved endring henger det oppslag i hallens"varmestue" og info på web. Tønsberg Ishall har ikke utleie av skøyter og støvler.

Tønsberg messeområdet, 3110 Tønsberg * Tlf.: 33 31 25 85  95 99 12 06

 

 

 

 

 

 

 

Events

 

 

Kommer

 

 


 

 


Husfliden Tønsberg
- startstedet for din drømmeferie


Bruk pengene riktig

- SHOP billig!

 


AltomLondon.no- alt om Vestfold !  ©

 

ØkonomiGuiden.no

- din hjelp til god økonomi